Ik ga akkoord met de Betalingsvoorwaarden en Annuleringen.

  Maak een afspraak

  Bel mij:
  +31639317107

  Stuur een email:
  info@vurans.nl

  Vurans

  De stap zetten naar het vragen van hulp kan soms best groot zijn. Vooral als je een interculturele achtergrond hebt, worden problemen vaak binnen familie of kennissenkring opgelost. Het bezoeken van een psycholoog of psychiater komt weinig voor in de omgeving en dit maakt de drempel naar deze vorm van hulp vaak nog hoger.

  Bij Vurans streven we ernaar je te helpen op een flexibele en laagdrempelige manier. We richten ons op alle mensen in de samenleving, maar hebben een interculturele achtergrond (Turks). Door cultuurverschillen en taalbarrières voelen mensen van allochtone afkomst zich vaak onbegrepen of niet serieus genomen. De kans is dan groot dat ze het vertrouwen verliezen en afzien van hulp. Onze ervaring met de Turkse cultuur en islamitische religie biedt extra inzichten die begrip voor bepaalde situaties kunnen vergroten. Daarnaast zijn begeleiding en therapie mogelijk in zowel Nederlands als Turks.

  Onze behandelingen

  We zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van therapie, allemaal met als doel om regie over je leven terug te krijgen en meer kwaliteit in je leven te brengen.

  Of je nu individuele therapie wilt volgen of begeleiding en ondersteuning in de Turkse taal wilt vanwege een taalbarrière. Ook cognitieve gedragstherapie en EMDR zijn mogelijk bij ons. Hier lees je meer over onze behandelingen en wat ze inhouden.

  Filiz Cürebal

  Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid in een Turks gezin. Na jarenlange ervaring als verpleegkundige heb ik de opleiding tot Sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) gevolgd. Werkzaam bij de crisisdienst en GGZ heb ik al 16 jaar ervaring in het werkveld.

  Het viel me in mijn werk steeds meer op dat mensen niet de juiste of gewenste behandeling krijgen. Ze vallen vaak tussen wal en schip, voelen zich niet gehoord of serieus genomen en lopen vaak tegen een taalbarrière aan. Voor mij was dat het moment om me meer te gaan richten op deze doelgroep.

  Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

  Inlevingsvermogen

  Belangrijk voor mij is dat ik mensen efficiënt, effectief en informeel op een mensgerichte manier kan helpen. Mijn interculturele achtergrond zorgt voor een groter inlevingsvermogen en begrip voor met name mensen met een Turkse achtergrond. En dankzij de ervaring in het werkveld is deze informele en mensgerichte aanpak goed te realiseren, zonder dat dit hoeft te lopen via een tussenpersoon of collega.

  Mijn werk bij de crisisdienst is ook een waardevolle toevoeging bij het helpen van mijn patiënten. De ervaring zorgt ervoor dat we bij de behandelingen niet alleen bezig zijn met wat er op dat moment speelt, maar dat we ook op tijd signaleren en preventief en crisisvoorkomend werken. En de lijntjes met het GGZ zijn kort en zorgen ervoor dat sparren met collega’s of hulp inschakelen veel makkelijker gaat.

  In mijn praktijk wil ik vooral iedereen kunnen helpen. Ook als je geen Turkse achtergrond hebt, ben je van harte welkom!

  Ik ben bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 09:00-17.00 uur. Tijdens mijn afwezigheid kun je voor vragen terecht bij mijn collega Songül.

  Songül Cürebal

  Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid in een Turks gezin. Na mijn studie als administratief medewerker heb ik een opleiding gevolgd als secretarieel medewerker. Lange tijd ben ik werkzaam geweest in de horeca als manager, maar nu ben ik teruggekomen naar mijn basis en naar waar ik me thuisvoel.

  Ik sta je graag te woord. Voor contact kun je mailen naar info@vurans.nl of bellen naar 06-39 31 71 07. Ik ben bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 09:00-17.00 uur.

  Administratief medewerker